Senioren

Elke maandagavond vanaf 19.00 is er toss-avond voor de seniorleden van TC LEO. Iedereen is welkom om een balletje te komen slaan, het gaat om spelplezier en gezelligheid. Voor nieuwe leden is het een uitstekende manier om andere leden te leren kennen.

Er zijn acht competitieteams: vier teams spelen op zaterdag hun wedstrijden, drie op zondag en één team speelt op de maandag (overdag). Op de competitiepagina zijn de samenstelling van de teams en de wedstrijdschema's te vinden. Ook zullen daar de uitslagen en standen met enige regelmaat gepubliceerd worden. In de activiteitenagenda van TC LEO kun je vinden hoe laat een team begint met een wedstrijd. Speelt het mix-zondagteam thuis, dan zijn 's ochtends vanaf 10:00 uur alle vier de banen voor het mix-team gereserveerd en 's middags twee banen. Voor alle andere teams zijn steeds twee banen gereserveerd. Als er twee teams tegelijk spelen, zijn dus alle banen voor de competitieteams gereserveerd.

Ook doet TC LEO mee met de 'zomeravondcompetitie' van Kring Noord. In 2016 nemen wederom 6 teams deel; vier teams spelen op de donderdagavond hun thuiswedstrijden en twee op de dinsdagavond. Gedurende de zes weken van deze competitie (mei-juni) zijn in principe alle banen op donderdagavond van 18.30 - 22.00 uur gereserveerd voor de Kring Noord wedstrijden. Op dinsdagavond zijn twee banen voor Kring Noord gereseerveerd. Zie voor de speeldata de Competitiepagina.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 12859668

Sportpark Bosweg

Bosweg 27
9919 TG Loppersum